Израел преговаря с фармацевтичната компания "Пфайзер" във връзка с потенциалната

...
Израел преговаря с фармацевтичната компания "Пфайзер" във връзка с потенциалната
Коментари Харесай

Израел преговаря с компанията Пфайзер за ваксините

Израел договаря с фармацевтичната компания "Пфайзер " по отношение на евентуалната й ваксина против Ковид-19, само че към момента не са подписани никакви съглашения, съобщи през вчерашния ден израелският министър председател Бенямин Нетаняху, съобщи Ройтерс, представени от Българска телеграфна агенция.

Компанията "Пфайзер " съобщи в понеделник, че пробната й ваксина против Ковид-19 е ефикасна на над 90 %. Това е забележителна победа в битката с вируса, който лиши живота на над един милион души и се отрази отрицателно на стопанската система, като сътвори в това време усложнения за всекидневния живот, отбелязва Ройтерс.

Голям брой страни към този момент подписаха съглашения с компанията, по силата на които да получат милиони дози от пробната ваксина.
Нетаняху съобщи, че е разговарял с изпълнителния шеф на "Пфайзер " Алберт Бурла.

"След диалога, който беше много настоятелен и по тематиката, се убедих, че ще сключим контракт с "Пфайзер ", съобщи Нетаняху.

Израел към този момент има съглашение с компанията "Модерна " за бъдещето закупуване на евентуалната й ваксина и води договаряния и с други компании. Еврейската страна стартира да прави проби върху хора и на свои лични евентуални ваксини.

ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР