Израел отмени забраната за влизане на чужди граждани, въведена с

...
Израел отмени забраната за влизане на чужди граждани, въведена с
Коментари Харесай

Израел отмени забраната за влизане на чужди граждани

Израел анулира възбраната за влизане на непознати жители, въведена за ограничение на разпространяването на ковид, оповестиха от националния информативен портал. По информация на посолството ни в Тел Авив пътешестване до Израел се позволява единствено за жители, които имат документ за сложени ваксини против COVID-19, приет от СЗО или европейски документ за преболедуване, направен по метода на NAAT.

Сертификатът за имунизация се признава при сложени две дози и/или бустерна доза, от слагането на които са минали 14, само че не повече от 180 дни. Не се позволява приключването на валидността на имунизацията по време на престоя в страната.

Гражданите, които не дават отговор на тези условия, няма да бъдат допускани на територията на Израел, в случай че не разполагат с позволение от Специалния комитет към Министерството на здравеопазването.

При влизане в страната пасажерите би трябвало да дават документ за негативен PCR тест, направен не по-късно от 72 часа преди пътуването или антигенен тест, направен в границите на 24 часа преди пътуването.

Необходимо е пътуващите да попълнят декларация 48 часа преди качване на самолета.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР