Израел няма да се съгласи на прекратяване на огъня в

...
Израел няма да се съгласи на прекратяване на огъня в
Коментари Харесай

Нетаняху: Прекратяване на огъня в Газа би било капитулация пред Хамас

„ Израел няма да се съгласи на преустановяване на огъня в Газа “, съобщи израелският министър-председател Бенямин Нетаняху. „ Призивите за преустановяване на огъня са апели към Израел да се съобщи пред Хамас, да се съобщи пред тероризма, да се съобщи пред варварството. Това няма да се случи, сподели той. " Библията споделя, че има време за мир и време за война ", сподели още Нетаняху. " Това е време за война ", добави израелският министър председател.


Нетаняху съобщи също по този начин на конференция, че другите страни би трябвало да окажат по-голяма помощ в битката за освобождение на повече от 230 заложници, хванати от Хамас при офанзивите на 7 октомври. Той съобщи, че интернационалната общественост би трябвало да изиска пленниците " да бъдат освободени неотложно и абсолютно ", цитира Агенция Франс Прес.

Сред заложниците на Хамас в Газа има 33 деца, сподели още Нетаняху.

„ Само сухопътна интервенция и напън върху Хамас ще дадат вяра за освобождение на заложниците “, сподели министър председателят.

От своя страна израелският министър на защитата съобщи, че бойците му работят с увереност и мощ.

" Войниците ще съумеят да реализират задачите. Терористите от Хамас имат единствено две благоприятни условия - да загинат в борбата против израелската войска или да се предадат абсолютно ", съобщи Йоав Галант. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР