Израел няма да се откаже от въздушни операция в Сирия

...
Израел няма да се откаже от въздушни операция в Сирия
Коментари Харесай

Израел: Ще удряме по Сирия въпреки ракетите С-300

Израел няма да се откаже от въздушни интервенция в Сирия макар доставката на съветски зенитни ракетни системи С-300 за сирийската противовъздушна защита. Това съобщи през днешния ден израелският министър на защитата Авигдор Либерман по националното радио на Израел, съобщи ТАСС.

Не мога да кажа, че се радваме на наличието на С-300 в Сирия, сподели той, само че добави, че това е тематика, по която Израел "няма никакъв излаз ", че пази своите витално значими ползи и "не може да си разреши никакви взаимни отстъпки ".

Либерман акцентира, че позицията на неговата страна е "прозрачна и ясна " и тя е обяснявана неведнъж на Русия и интернационалната общественост. "Когато имаме точна информация за някакъв опит да се трансферира оръжие от Иран в Сирия или от Сирия в Ливан за потребностите на "Хизбула ", ние действаме ", съобщи военният министър. Той изясни, че неговата страна не може да допусне "цялата територия на Сирия да стане една огромна военна база на Иран " и по тази причина ще работи в сходство с ползите си.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР