Израел е съгласен с рамково споразумение за прекратяване на огъня

...
Израел е съгласен с рамково споразумение за прекратяване на огъня
Коментари Харесай

Висш представител на САЩ: Израел е съгласен с рамково споразумение за спиране на огъня в Газа

Израел е склонен с рамково съглашение за преустановяване на огъня в линията Газа и за освобождение на държани от радикалното палестинско придвижване " Хамас " израелски заложници, предадоха Асошиейтед прес и Ройтерс, като и двете организации цитират неназован почитан представител на държавното управление на Съединени американски щати. Той отбелязва, че в този момент всичко зависи от единодушието на ислямистката формация.

Израелската страна " е приела в общи линии " предлагането, което включва шестседмично помирение в Газа, както и освобождение на по-уязвимите заложници от тези, които понастоящем са останали в плен на " Хамас ", уточни АП. Агенцията посочи, като цитира висшия представител на Вашингтон, че се имат поради хората, които са заболели или ранени, а също и възрастните и за дамите.

" Израелците кардинално подписаха точките на съглашението ", съобщи представителят на администрацията на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в през днешния ден. " Сега топката е в полето на " Хамас " и ние продължаваме да настояваме колкото се може по-твърдо (за единодушието на групировката) ", добавитой, представен от АП, като категорично е поискал анонимност.

" Би трябвало заложниците да бъдат освободени ", е споделил представителят пред кореспонденти в конферентна зала във Вашингтон, заяви Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция. " Сделката кардинално е налице. Но аз не желая по един или различен метод да сътворявам упования ", съобщи още представителят.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР