Изпробван и доказан лек за проблеми с щитовидната жлеза, който

...
Изпробван и доказан лек за проблеми с щитовидната жлеза, който
Коментари Харесай

Изпробван лек за щитовидна жлеза

Изпробван и потвърден лек за проблеми с щитовидната жлеза, който може да приемате и профилактично, в случай че нямате такива

Необходими Продукти

● мед - 1 ч.ч. домакински
● елда - 1 ч.ч.
● орехи - 1 ч.ч.

Начин на подготвяне

Тази рецепта е тествана и след използването й и при направено проучване се оказва, че всичко е обикновено и жлезата действа вярно.

Елдата би трябвало да е на зрънца, не се употребява брашно от елда, тъй като липсва черупка и по този начин губи от лечебната си мощ.

Количеството е по 1 ч.ч. от трите продукта, аз направих половин доза с половин ч.ч. от трите продукта.

В мелничка се кафе сипваме елда и мелим като кафе. Моята остана малко по-едро, само че другия път ще смилам повече, тъй като мъчно се мели.

Сипва се в емайлиран съд, прибавяме смлени ситно орехи и течен мед. Аз го загрях малко на водна баня и смесваме продуктите, разбърквайки добре. Ако е суха сместа, прибавете още малко мед.

Прехвърля се в буркан с капачка и оставяме на хладно. Приема се 3 пъти дневно по 1 ч.л. преди храна.

Това се прави за 1 месец.В ажно е да се знае, че един ден от седмицата се приема единствено от сместа, без друга храна, а единствено вода. След 24 часа може да хапнете нещо леко.

Ако нямате проблем с щитовидната жлеза, може да го вземате профилактично единствено по 1 ч.л. дневно до момента в който свърши сместа и жлезата ще ви бъде признателна. Това е пробван лек за щитовидна жлеза.

Източник: recepti.gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР