Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на

...
Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на
Коментари Харесай

Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите в стария формат

" Изправи се! Мутри, вън! ще се яви на изборите на 11 юли във формата, в който участваха и на изборите на 4 април, съобщи водачът на групировката Мая Манолова пред Българска национална телевизия.

" Две цивилен организации в основата – " Изправи се.БГ " и Отровното трио и три партии - Движение " България на жителите " (ДБГ), Единна национална партия (ЕНП) и „ Движение 21 “. Също по този начин имаме и поддръжката на десетки цивилен организации и инициативни комитети “, сподели Манолова.

Ние стоим зад правилата, които обявихме и на 4 април – за разглобяване на едноличния модел, за изпъждане на мафията от властта, за възобновяване на демокрацията, правосъдна промяна, повишение на приходите, уточни още тя.

Манолова добави, че в листите ще има превес на жителите пред партиите.

Показахме, че " Изправи се! Мутри, вън! " е сполучлив формат. Макар да бяхме най-малката парламентарна група, сигурно бяхме най-активната, акцентира Мая Манолова.

Тя е уверена, че политическите обединения на смяната ще имат по-голямо доверие в идващия парламент. Промяната е необратима! Тя се усеща. Хората към този момент не желаят да мълчат, желаят смяна, ясни антикорупционни дейности.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР