Изправи се БГ. Ние идваме.(ИБГНИ) няма да подкрепи проектокабинета на

...
Изправи се БГ. Ние идваме.(ИБГНИ) няма да подкрепи проектокабинета на
Коментари Харесай

Изправи се БГ. Ние идваме. няма да подкрепи кабинета на Има такъв народ

" Изправи се БГ. Ние идваме. " (ИБГНИ) няма да поддържа проектокабинета на " ИТН " (ИТН). Това съобщи водачът на обединението Мая Манолова след съвещание на парламентарната група във връзка желаната от Има Такъв Народ поддръжка за съставянето на държавни управления.

ИБГНИ ще поддържа единствено държавно управление на смяната и държавно управление, което да се оправи с корупцията и да извърши смели правосъдни промени. За всичко това са нужни смели, честни хора, потвърдени експерти и хора с ясна гражданска позиция. Предложените претенденти за министри не са такива хора, оцени Манолова.
 Николай Хаджигенов не вижда съображение двама министри от Има Такъв Народ да бъдат бутани на постове Николай Хаджигенов не вижда съображение двама министри от Има Такъв Народ да бъдат бутани на постове
Промяната на модела стартира с премахването на Иван Гешев, само че се приключва там. Нужна е гражданска квота на Висш съдебен съвет и е извънредно време юристи...

Декларацията на Има Такъв Народ е цялостна с положителни пожелания и планове, като в нея няма нищо съответно. ИБГНИ няма да поддържа кабинет, който да бъде заслон на сянката на ГЕРБ и Движение за права и свободи, като не получили гаранции, че това няма да бъде по този начин, посочи Манолова. По думите ѝ даже не се стигнало до сключване на документално съглашение за гарантиране осъществяването на политики.

На мъжка дума не може да се подсигуряват поетите задължения, включи се депутатът от ИБГНИ Арман Бабикян. Не може да си позволим лукса още веднъж да живеем в същия нрав, единствено тъй като някои ни е приветлив, уточни той. Ако някои счита и ни принуди да застанем против личната ни съвест поради нови избори, това ще се види при третия мандат, тъй като вторият е неправилен. При третия мандат ще се разбере дали някои упорства за ръководство или за положителното на България, безапелационен бе Бабикян.

Очаквайте детайлности.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР