Изпращането на военнослужещи без решение на Народното събрание не може

...
Изпращането на военнослужещи без решение на Народното събрание не може
Коментари Харесай

Бойко гневен: Тагарев да не говори, без да е питал НС

Изпращането на военнослужещи без решение на Народното събрание не може да се случи. Чудя се на Тагарев по какъв начин може да приказва, без да е приказвал с болшинството в Народното събрание. Българите би трябвало да знаят, че това няма да се случи. 

Това отсече в Стара Загора водачът н ГЕРБ Бойко Борисов по адрес на поръчките на министъра на защитата Тодор Тагарев, че може да изпратим наши елементи в Украйна. Бившият министър председател изясни, че въпреки и солидарни със протичащото се в Украйна и Газа, ръководещите най-много са солидарни с българския народ, а той не желае присъединяване във военни дейности.

" Няма да допуснем България да взе участие във военни дейности. Това е значимо решение, което сме спазвали години наред ", добави Борисов. Той уточни, че е едно да подкрепяме нападната страна, както вършат 50 страни, друго - да пращаме военни елементи. 

Лидерът на ГЕРБ изрази недовлство и от избързването с мненията по приемането на Българя и Румъния в Шенген.

" В Брюксел работи правилото - до момента в който всичко не е контрактувано, нищо не е. Младостта и неналичието на опит изиграха неприятна смешка и в България и в Румъния. Един голям труд е подложен на доза подозрение, дава се опция да се появят отрицателни мнения.

Днес следобяд, в случай че не получим документа, не е добре в дипломацията. Не се прави по този начин, само че няма смисъл да се връщаме обратно. Ако не стане през днешния ден, ще отидем януари, а тогава е покрай изборите в Австрия, поставяме всички старания ", съобщи той.

Борисов напомни и рецензиите от страната към опазването на границата ни и " фотосите на дупки в оградата ". " На нашия котел не би трябвало да има дяволи, изигра ни смешка - с големи репортажи и мнения на политически водачи. И какво се оказа - пасив за България, в този момент го поправяме, можем да се оправим, има доста кадърни офицери, разчитаме на тях, Малко самообладание и продължаваме. И да мислим за идващите стъпки - еврозоната чака, трябват още няколко закона, след празниците ще бъдат признати. Нищо не постановяваше да се избързваме с мненията. Ще го разясняваме през днешния ден следобяд. Пуснахте румънците, нашите се възбудиха няма ли кой да разяснява и стана каквото стана ", разкритикува той и медиите.

" С Асен Василев това можахме да създадем, съобщи Борисов. Той не пропусна да означи, че пари има и за кметове на Българска социалистическа партия.

Това, че твърдяха, че сред мен и Асен има договорка единствено за наши кметове, не е правилно. Постарали сме се за всички.

Дефицитът е към 2,5% сега, а ще остане към милиард за инфраструктурни планове ", съобщи още Борисов.


 
 
 
 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР