Изпращаме 2022 година - трудна и предизвикателна година. Родината ни

...
Изпращаме 2022 година - трудна и предизвикателна година. Родината ни
Коментари Харесай

Политическите лидери ни поздравяват: Да бъдем безкомпромисни към лъжата!

Изпращаме 2022 година - сложна и предизвикателна година. Родината ни беше изправена пред тествания, българските фамилии понесоха тежестта на рецесиите, само че постоянно в сложни моменти сме показвали силата на българския дух. Това показва ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в приветствен видеоклип, получен в Българска телеграфна агенция от пресцентъра на партията, по случай Новата година.

" Нека посрещнем 2023 година с религия, вяра и увереност, че можем да я създадем дружно по-добра. Пожелавам да спрем войната и да има мир, да има успокоение и сигурност, във всеки български дом да има топлота, обич и съгласие ", показва Нинова. 

" Нека да е честита, мирна, здрава и плодородна 2023 година ", декларира Корнелия Нинова. 

С видеоклип в профила си поздравления за 2023 година насочи и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. Пожелавам ви здраве, здраве и отново здраве, споделя Борисов.

Пожелавам през новата година да бъдем безкомпромисни към лъжата. Да намерим пътя към истината. Да бъдем заобиколени от открити хора. Да стигнем до верните решения в името на нашите фамилии, общество и Родина, написа водачът на " Български напредък " и някогашен длъжностен министър председател Стефан Янев.

" Бъдете здрави, свободни и мечтаещи хора! Да бъдем признателни, че България е част от свободния и либерален свят. Нека дружно превърнем родината си в съвременна европейска страна! Да ценим нежната си народна власт и да оказваме помощ на тези, които водят война за своята независимост ", отбелязва в пожеланията си съпредседателят на " Демократична България " (ДБ) Атанас Атанасов.

А водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов написа привет с думи, които най-често може да бъдат чути от " юначни " компании на маса:

" За доста години, братя българи! Живи, здрави и кой ни ненавижда, под нас да лази! "
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР