Използвайте следните трикове и животът ви ще се промени завинаги!

...
Използвайте следните трикове и животът ви ще се промени завинаги!
Коментари Харесай

Безценно Е За Здравето И За Дома! Имате Го В Кухнята, Но Не Знаете Как Да Го Използвате

Използвайте следните трикове и животът ви ще се промени вечно!

1.Средства против целулит
Кофеинът е значима съставна част в доста антицелулитни артикули, което значи, че може да замените закупените средства с наслойка от кафе. Смесете утайката със зехтин или кокосово масло и я втрийте в засегнатите сектори от кожата, написа " Букварче ". Няма да забележите какъв брой бързо ще се отървете от целулита!

2.Средство против торбички под очите
Смесете малко наслойка от кафе със зехтин, по-късно нанесете тази примес под очите, с цел да елиминирате следите от отмалялост или незадоволителния сън.

3.Заместител на сапун
Утайката от кафе е отличен сурогат, който ще почисти кожата ви. Можете даже да си извършите сапун.

4.Отстраняване на неприятни миризми
Ако от хладилника или кофата излиза неприятна миризма, просто сложете суха наслойка на лист хартия и я оставете там за няколко дни. Ще бъдете сюрпризирани от резултатите.

5.Средство за коса
Утайката доставя на косата значими хранителни субстанции. Ако косата ви е слаба и предразположена към рухване, втрийте утайката в скалпа, преди да измиете косата си.

6.Естествен почистващ препарат
Меката абразивна текстура на утайката я прави отличен натурален почистващ препарат за тигани, тенджери и разнообразни повърхности в дома ви.

7.Почиства грила
Готвили сте се за пикник цяла седмица, а грилът наподобява замърсен и леплив? Има просто решение! Поставете от утайката върху гъба и изтъркайте грила. Ще върнете блясъка му единствено за 5 минути.

8.Средство против бълхи
Най-добрият натурален метод да елиминирате бълхите от козината на вашия домакински любим е да втриете в нея наслойка от кафе.

9.Средство против мравки
Ако имате мравки в дома си, просто посипете от утайката в зоните, където сте ги забелязали. Те няма да се върнат.

10.Тор за растения
Ако желаете натурален и на ниска цена тор за вашите цветя, имате потребност от наслойка. Тя съдържа тези хранителни субстанции, които са нужни за верния напредък на растенията.

11.Средство против охлюви
Искате ли да изплашите охлювите от градината си? Използвайте наслойка от кафе – просто поръсете малко върху почвата към вашите растения, а охлювите ще си намерят друго място. Например, в градината на вашите съседи.

12.Средство против котешки номера
Ако сте изтощени от котката, която непрекъснато драска мебелите ви, кафето е най-хубавото решение. Поръсете малко към мебелите и котките ще стоят настрани, тъй като ненавиждат миризмата на кафе.

13.Средства против комари и други инсекти
За да изплашите досадните комари, пчели и други инсекти, изтъркайте откритите елементи на тялото с наслойка от кафе. Тя ще ви помогне да се отървете от вниманието на кръвопийците.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР