Използвайки политика на санкционен натиск, САЩ не могат да разчитат

...
Използвайки политика на санкционен натиск, САЩ не могат да разчитат
Коментари Харесай

Сергей Лавров: Вашингтон не може да разчита, че със санкции ще постигне дългосрочен успех

Използвайки политика на санкционен напън, Съединени американски щати не могат да разчитат на дълготраен триумф. Това съобщи през днешния ден съветският външен министър Сергей Лавров пред Форума на младите дипломати от страните в Азиатско-Тихоокеанския район, който протича в границите на четвъртия Източен стопански конгрес, съобщи ТАСС.

"Има подобен девиз - "Америка е номер едно ". Той заслужава почитание, американците са огромни патриоти и това е почтено. Щом обаче този девиз мине в етап на практическа приложимост, той влиза от време на време в несъгласие с нуждата да се търсят взаимни отстъпки и договаряне ", сподели първият посланик на Москва.

Ето да вземем за пример "Вашингтон прави предложение, а техният сътрудник предлага договаряния. Съединени американски щати в множеството случаи не влизат в договаряния много-много, те първо постановат наказания, след това отново наказания, а чак тогава (тръгват към) договаряния ", означи Лавров, като подсети за ограниченията по отношение на Северна Корея, Европейски Съюз и за проектите да бъде глобен Китай поради обстановката към мюсюлманското малцинство уйгури.

"Това стана към този момент непрекъснат фасон - малко нещо да не им хареса, афишират ограничения за наложително влияние. С тази политика надали могат да разчитат на дълготраен триумф ", добави съветският външен министър, написа Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР