Използвайки функционалностите на една от най-популярните платформи за комуникация в

...
Използвайки функционалностите на една от най-популярните платформи за комуникация в
Коментари Харесай

Пощенска банка стартира първия в България кариерен чатбот във Viber – за привличане на таланти за работа и стаж

Използвайки функционалностите на една от най-популярните платформи за връзка в света, Пощенска банка е първата финансова институция в България, която създаде собствен кариерен чатбот във Viber, с цел да даде чудесно преживяване на своите нови претенденти. SKY by Postbank дава опция за профилиране на потребителите по отношение на техните ползи и стремежи, спомага още с това и да бъдат ангажирани с компанията посредством разнородни игри, томболи, както и за реализирането на лична връзка с тях при деклариран интерес.

Кариерният чатбот SKY на Пощенска банка ще оказва помощ на потребителите в избора на позиция, ще им изпраща информация за нови благоприятни условия за стаж и работа, ще ги провокира и насочва да откриват най-важното за тях и повече за Пощенска банка като шеф. Всеки, който желае да се запознае със SKY, може да го направи, като се причисли към чатбота „ Пощенска банка кариери “, наличен и през този линк:

Стартирането на кариерния чатбот на банката е обвързано и с Viber Lens акция със занимателни тематични филтри, които образно препращат към стилистиката на игровизирания кариерен уебсайт на финансовата институция и по-конкретно към специфичната куиз-игра „ Ново начало “, с която той се отличава. С нея всеки може да се провокира и да преживее интергалактическо странствуване, с цел да открие подобаващите за себе си позиции по отношение на личностния си профил. Куиз играта е налична и през кариерния чатбот SKY, като част от геймифицирания метод в системата за ръководство на HR процесите в компанията.

Създаването на новаторския чатбот за млади гении съответствува и с представянето на новото издание на годишната стажантска стратегия на банката. През 2023 година финансовата институция, за която новаторството е традиция, още веднъж дава опция на младежите да аплайват за стаж с Instagram CV в специфичния канал PostbankSuperstarter в известната обществена мрежа. Каналът беше основан предходната година, с цел да надгради новаторската тактика на Пощенска банка за асортимент на гении, като измежду най-големите му преимущества е, че той предлага бърз и улеснен развой на кандидатстване за стаж в компанията единствено с 3 фотоси или стори в обществената мрежа. Повече за това какво включва стажантската стратегия на Пощенска банка, нейните преимущества и кандидатстването през Instagram можете да научите.

„ Стажантската ни стратегия се трансформира в една устойчива самодейност, която екипът на Пощенска банка към този момент възприема и като своя задача. Основна задача за нас, мениджърите и водачите в компанията, е да вдъхваме доверие на хората, с които работим и изключително на амбициозните младежи, каквито са претендентите ни в програмата. Процесът на асортимент също е извънредно скъп детайл от нашата тактика, по тази причина непрестанно прилагаме в деяние нови и ефикасни принадлежности като новия ни кариерен чатбот във Viber – SKY, с които елементарно да достигнем до вярната публика. В Пощенска банка работим дружно, с цел да притеглим най-хубавите гении и да им дадем отлични благоприятни условия за развиване и кариера, тъй като знаем, че те ще бъдат новите водачи на бъдещето и сме щастливи да стартират своя път към триумфа при нас. Стажантската ни стратегия разрешава още на искащите да работят върху действителни бизнес планове и събития, да развиват непрестанно своите гъвкави умения, като в същото време вземат участие интензивно в основаването на нововъведенията, с които задаваме трендовете в бранша “, разясняват от Пощенска банка.

Изданието на стажантската стратегия през 2022 година отбелязва извънреден триумф, като младите гении, почнали своя професионален път в институцията, са 128. Желаещите да се включат тази година в стажантската стратегия на Пощенска банка могат да аплайват във всяка от локациите на институцията от необятната й клонова мрежа в цялата страна, а оповестените позиции в централното и ръководство са в следните посоки – „ Банкиране на дребно “, „ Корпоративно банкиране “, „ Индивидуално банкиране “, „ ИТ и технологии “, „ Кредитна администрация “, „ Правомерност “, „ Управление на проблематични активи “ и други

През годините Пощенска банка е отличавана неведнъж за своите новаторски решения в построяването на сполучлив и стимулиран екип и в одобряването на мощен работодателски бранд. За своята новаторска визия и високи стандарти в използването на международно одобрени работодателски практики при ръководството на човешките запаси Пощенска банка получи документ Top Employer от интернационалния самостоятелен Top Employers Institute през 2023 година По време на състезанието Employer Branding Awards 2023 на B2B Media Group банката беше наградена с призове в категориите „ Creative Thinking “, „ Excellence in Teamwork “ и „ Employer Branding Innovation “. През 2022 година финансовата институция получи и интернационално отличие в надпреварата Employer Brand Stars 2022 в категория „ Employer Brand Strategy “ и справедливо стана „ Банка на годината “ в годишните награди на „ Асоциация Банка на годината “.

Повече информация по отношение на стажантската стратегия на Пощенска банка, както и преимуществата и полезностите на институцията като водещ шеф в страната, може да бъде открита на.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР