Използват се опорки за обвинения към за исканите промени в

...
Използват се опорки за обвинения към за исканите промени в
Коментари Харесай

Георгиев обвини ПП в лъжи, противоконституционност и несъстоятелност


Използват се опорки за обвинявания към за желаните промени в Изборния кодекс. Това сподели националният представител от Георг Георгиев пред бТВ. Хартията е сигурността, че гласоподавателят ще пусне гласа си. не могат да имат вяра на тези машини, безапелационен бе той.

Георгиев посочи, че с измененията в ИК няма да има промени в регион " Чужбина ", нито в Обществения съвет към ЦИК.

" " са едни хора, които не са състоятелни за българската политика, с неистини и нарушение на Конституцията, посредством неспазване на права, в това число претенции да орежат пълномощия на президента, законопроектите за Министерство на вътрешните работи, НСО, ДАНС са противоконституционни ", разяснява Георг Георгиев. Партията на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г обаче е подготвена да работи с " ".

Георгиев е безапелационен, че единствената действителна правосъдна промяна в България е правена от.

Георг Георгиев разяснява, че се хвърлят в пространството изпразнени от наличие обвинявания по отношение на ББР и до момента в който ги има и... " ще е по този начин ".

Той подлага на критика и границата, ръководена от вътрешния министър на Политическа партия, който съдействал и за спънки към приемането на страната в Шенген.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР