Използването на изкуствен интелект е една от най-големите промени въвводенето

...
Използването на изкуствен интелект е една от най-големите промени въвводенето
Коментари Харесай

42% от избирателите в САЩ са притеснени от използването на изкуствен интелект от медиите

Използването на изкуствен интелект е една от най-големите промени въвводенето на актуалните предизборникампании, а моделите, които се употребяват, се развиват доста бързо.

„ Помислете си за акция без Изкуствен разсъдък и цифрово наличие “, споделя политическият специалист Бетси Хувър заVoice of America.

Нейната компания влага в създаването на технологии в интерес на Демократическата партия и левите дела. Тя споделя, че не знае какви са стандартите на републиканците при водене на акция, само че тези на демократите са високи.Хувър добавя, че се отнася извънредно отговорно към потреблението на изкуствения разсъдък.

През 2016 година акцията на Тръмп употребява невиждана реклама в обществените мрежи със мощно персонализирани известия. Брад Парсейл, старши консултант на акция, съобщи че изкуственият разсъдък може да проучва данните на гласоподавателите, с цел да сътвори всеобщи лични известия и мейли, съобщи Дарик.

Проучване на Американския медиен институт и „ Асошиейтед прес “ демонстрира, че 42% от американските гласоподаватели се тормозят, че медиите ще употребяват генеративен изкуствен интелект при основаване на разнообразни истории по време на акцията за президентските избори в Съединени американски щати, оповестяват отVOA.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР