Използвали ли сте подправката кардамон? По-скоро – не. А знаете ли,

...
Използвали ли сте подправката кардамон? По-скоро – не.
А знаете ли,
Коментари Харесай

Вълшебната подправка, с която казах сбогом на алергиите, прочисти и дихателните ми пътища

Използвали ли сте подправката кардамон? По-скоро – не.
А знаете ли, че нейните лековити свойства са били познати още преди 3000 години?! И до през днешния ден тя има своето почтено място в китайската национална медицина! С кардамон организмът ви може да бъде прочистван великолепно от всевъзможни нездравословни токсични субстанции, натрупващи се в него с времето! Освен това по предписание, неговата приложимост въздейства благотворно върху тонуса! Колкото до заболяванията, които лекува, то, с помощта на мощните му противовъзпалителни и антибактериални свойства, растението се оказва повече от уместно за справяне с редица инфекциозни дихателни болести като: простуди, бронхит, пневмонии, туберкулоза и алергии.

СЪЩО ТАКА Е ЕФИКАСНО И ПРИ ПРОБЛЕМИ В КРЪВОСНАБДИТЕЛНАТА И ХРАНОСМИЛАТЕЛНАТА СИСТЕМИ.
При подобен необятен набор от лечителни резултати не е учудващо неговото включване в редица лекарства със характерно приложение на първо място при болесттите на дихателната система.
Бори сполучливо и инфекции в устната празнина и афтите, а нарасналото слюноотделяне снижава видимо скоростта на натрупването на зъбни плаки и по този начин – предотвратява кариесите! Екстрактът от растението работи унищожително върху гъбичките и стрептококовите бактерии. Нещо повече, ползва се с триумф и при някои сърдечно-съдови болести и такива на стомашно-чревния тракт.

Най-сетне има потвърден резултат и при бъбречни болести, импотентност и мускулни болки от друг темперамент. Затова, не заобикаляйте кардамона върху рафтовете на магазините, свикнете да го употребявате постоянно – най-малкото с профилактична цел!
Какви чудеса прави приемането на подправката–билка в утринното кафе?!
Бъбреците ви ще стартират да действат още по-добре, ще изхвърлят ненужните течности и по този метод ще създадат едно цялостно пречистване на тялото.
Ако добавите малко кардамон във вашето утринно кафе, може да предотвратите бъбречни инфекции и да се отървете от проблемите с храносмилането!

Не е наложително използването на кардамон да е предложена от доктор. Пробвайте и прибавете тази чудна фалшификация към вашето кафе. Пийте известно време заран и след месец бъбреците ви ще действат по различен метод.
А вкусът… Вкусът на кафето с кардамон не може да бъде пропуснат, и нищо чудно скоро да започнете да добавяте тази фалшификация и в други топли питиета.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР