Изписаният с две отрицателни проби за коронавирус 49-годишен военен е

...
Изписаният с две отрицателни проби за коронавирус 49-годишен военен е
Коментари Харесай

Спасеният от коронавирус в Пловдив военен е имал захарен диабет

Изписаният с две негативни проби за ковид 49-годишен боен е имал захарен диабет. Това стана ясно от роман на медици от " Пълмед " - пловдивската болница, в която мъжът беше избавен.
По думите им, казани пред Нова телевизия, той пристигнал с кола за спешна помощ от болничното заведение в Карлово и влезнал на личен ход в пловдивската болница. Симптомите му на външен тип не изглеждали тежки, само че проучване посочило двустранна пневмония, а той се влошил часове откакто влезнал в пловдивското лечебно заведение. Съответно, наложило се да бъде интубиран и подложен на уред за обдишване.
Мъжът прекарал в изкуствена кома седем дни, преди да се разсъни. По описа на лекарите, клиничната му картина била доста неприятна и е същинско знамение, че той е съумял да се оправи с заболяването.
Според информация на Американската асоциация за диабет, в случай че имате такова заболяване, не се покачва рискът да се болестите от COVID-19. Повишава се обаче рискът от летален излаз. Колкото по-добре сте се грижили за себе си и не сте допускали внезапни промени в равнището на захарта, толкоз по-добре при възможна болест с ковид.
Още: " Коронавирусът - Турция, Гърция и Съединени американски щати в епицентъра на новините "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР