Изпеченият рецидивист, убиец и изключително нестабилен човек Иван Ангелов, известен

...
Изпеченият рецидивист, убиец и изключително нестабилен човек Иван Ангелов, известен
Коментари Харесай

Иван Картината, който си го размаха с нож в ръката, брутално нагъл в съда

Изпеченият рецидивист, палач и извънредно неустойчив човек Иван Ангелов, прочут с прозвището Картината, сега се пробва да излезе от пандиза, където бе пратен с непрекъсната мярка задържане под стража преди към 10 дни, оповестява "Флагман ".

Ангелов упорства Бургаският областен съд да го освободи, защото счита, че е наклеветен и против него била спретната режисура.

Мярката за неотклонение се гледа онлайн. Чрез видеовръзка от пандиза Ангелов твърди, че бил натопен от двама съселяни. Това са мъж с малко име Стамат, който съгласно него бил вманиачен, и Велико или както Картината го дефинира за „ един ром “. Те, по думите му, лъжесвидетелствали против него и изопачавали думите му. На Стамат той споделил, че няма да му се размине, само че не го заплашвал с ликвидиране, а със съд за клюка.

Изпеченият нарушител Картината се държеше извънредно надменно и надменно във видеовръзката с Бургаския областен съд. Според юриста му, на първа инстанция магистратите от БРС погрешно създали извод, че той е направил непристойните груби закононарушения и няма заплаха да се укрие.

От прокуратурата обаче настояха той да остане зад решетките, защото дейностите през целия му умишлен живот са посочили единствено едно – жестоко неуважение на закона и тъпчене на всички публични правила.

В началото на ноември Иван Картината спретна невъобразим екшън пред детската градина в селото. Той заплашваше и крещеше против учителки, а децата от забавачката гледаха от прозорците изцепките му.

Иван Ангелов бе оставен в ареста от арбитър Георги Иванов. Магистратът от БОС постанови, че Ангелов е осъждан 9 пъти, още веднъж го грози присъда и може да избяга. След като чу определението, Ангелов стартира да приказва с нескрита подигравка за съда и да упреква правосъдния състав, че го репресирал.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР