Изпълняващият длъжността старши треньор на Спартак (Москва) Раул Рианчо заяви,

...
Изпълняващият длъжността старши треньор на Спартак (Москва) Раул Рианчо заяви,
Коментари Харесай

Временният наставник на Попето не иска повече да бъде помощник

Изпълняващият длъжността старши треньор на Спартак (Москва) Раул Рианчо съобщи, че бъдещето му в клуба зависи от управлението, само че не желае повече да бъде помощник-треньор.

Снощи московчани завоюваха с 4:3 против шотландския Глазгоу Рейнджърс в шампионата Лига Европа в прочувствен мач, който мина през доста обрати. По подигравка на ориста, в същия ден, само че няколко часа по-рано от Москва си потегли досегашният треньор Масимо Карера, а Рианчо беше негов помощник.

" Към този миг аз работя за клуба, жертвам се във всички аспекти. Сега управлението взема решение дали ще остана или ще си събера куфарите и също ще напусна. Но даже и да стане вторият вид, ще си запазя доста топли мемоари.

Питате ме дали бих желал да бъда старши треньор? Ще ви отговоря по този метод: Никога не съм имал проблем с треньорите, на които съм бил асистент. Като помощник съм бил 4 години в Шампионската лига, 4 години в Лига Европа, бил съм и треньор по физическата подготовка. Но в този момент по този начин се случиха нещата към мене, че от тук нататък ще бъда само старши треньор. Изключение мога да направя само, в случай че Хосеп Гуардиола ме предложения да бъда част от неговия щаб”, съобщи Рианчо.

“В мача с шотландците ни беше нужна единствено победа и този мач беше с основен темперамент за нас. Но момчетата се демонстрираха като мъже, тъй като в три момента от мача трябваше да реагират и да заличат преднината на съперника. Но най-важното е, че съхранихме възможностите си за излизане от групата”, приключи Раул Рианчо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР