Изпълнителят Шон Мендес издаде нова песен, вдъхновена от канадските горски

...
Изпълнителят Шон Мендес издаде нова песен, вдъхновена от канадските горски
Коментари Харесай

Шон Мендес написа песен за пожарите в Канада. И си навлече остри критики

Изпълнителят Шон Мендес издаде нова ария, въодушевена от канадските горски пожари, които провокираха. Парчета, озаглавено " What The Hell Are We Dying For ", носи обществено обръщение - само че не всички са удовлетворени от този факт.

Певецът беше необятно подложен на критика в обществените мрежи за избора си на обложка, с която да промотира последния си сингъл. На нея е изобразен контур от Ню Йорк, който едвам се вижда през мъглата от оранжев пушек. Снимката е изцяло разпознаваема, защото е една от многото изображения, които се появиха във връзка казуса с мръсния въздух в града и чудовищния облак пушек, резултат от горските пожари в Квебек.

Докато някои хвалят Мендес за това, че е направил музикалното си завръщане с ария, фокусираща се върху околната среда, други назовават изпълнителя " неграмотен " и " безконтролен " за това, че промотира нова музика на гърба на сериозна рецесия.

Звездата получи рецензии и във връзка текста на парчето, в който се редуват препратки както към естественото злополучие, по този начин и към негова сантиментална връзка.

" Дим във въздуха/ градът гори/ желая да говоря/ само че не издавам тон / Заключена в съзнанието ми, ти си всичко, за което мисля/ желая да ни спася, само че не знам по какъв начин ", пее той.

" Минало е единствено един ден и към този момент използваме нечистия контур на Ню Йорк като корица за ария, това е полуда ", написа един консуматор.

It’s been a day and we’re already using the polluted NY skyline as cover art this is insane
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР