Изпълнителят недоволства срещу планираното за 17 юни събитие в София,

...
Изпълнителят недоволства срещу планираното за 17 юни събитие в София,
Коментари Харесай

Устата: Дъгата на децата откраднахте и прайда на животните

Изпълнителят недоволства против плануваното за 17 юни събитие в София, което е рекламирано посредством големи билбордове.

" Дъгата на децата откраднахте и прайда на животните, в този момент остава и нова Библия да напишете ", съобщи Устата. Първоначално към статуса беше добавил и израза " нахално стадо ", само че след това го изтри. Рапърът е неудовлетворен, че събитието е несъмнено като " прайд ". И демонстрира информативен текст от зоопарка в Стара Загора, съгласно който прайд е група от лъвове - най-често от 1 до 2 мъжки, нормално братя, от 3 до 10 женски.

Иван Динев, както е същинското име на изпълнителя, е споделял, че има другари гейове, които са прелестни хора. " Някои от тях са травестити. Но има разлика - травеститът се облича като жена, прави шоу, съблича се и отива в мъжката тоалетна. А казусът на джендърите е в главите им! Не са наясно с пола си, показността им е огромна и са все недоволни. Постоянно желаят да се нагаждаш с тях и безумните им изказвания, нямащи логичност. Противоречиш ли, споделят: " Ти ни мразиш! ".Не е правилно, просто никой не желае да се преценява непрестанно с тях! ", разяснява артистът и стендъп артист.

Гей парадът провокира напрежение и измежду столичните общинари. Сигнал до кмета Йорданка Фандъкова изпрати ръководителят на групата " Патриоти за София " Карлос Контрера. Поводът е сложени пана по спирките на градския превоз, рекламиращи събитието,пише " България Днес ". Контрера пита кой е позволил по общинска благосъстоятелност да се прави агитация навръх това събитие.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР