Изпълнителят Джордан заби моделката Гергана Стаменова, писа България Днес. Изкусителката

...
Изпълнителят Джордан заби моделката Гергана Стаменова, писа България Днес. Изкусителката
Коментари Харесай

Моделка се отказа от ген. Мутафчийски, търкаля се с Джордан

Изпълнителят Джордан заби моделката Гергана Стаменова, писа " България Днес ". Изкусителката стана известна преди време, че смени стилния подиум с микрофона и възпя ген. Мутафчийски в парче, на което направи анимационен клип.

Джордан и Гергана се познават от дълго време, само че в последно време искрите избумтели в мощен любовен огън. Кадри са запечатали по какъв начин двамата се натискат в хотел, като очевидно пристрастеностите много избуяват.

" Предпочитам да запазя персоналния си живот в загадка. Мога да кажа единствено, че Джордан е доста специфичен за мен човек " , отговори Стаменова на питане на вестника какво се случва сред двамата и дали са най-новата световна двойка у нас. Въпреки тайнствеността връзките им към този момент са обществено притежание и се шушука, че работата е опечена и сериозна.

Джордан признал пред близки, че е поканил Гергана да взе участие в новия му клип, където двамата ще се развихрят под чаршафите. Само преди месеци моделката се кълнеше, че съвършеният мъж за нея е ген. Мутафчийски и доста го харесва, само че евентуално неналичието на внимание от негова страна към нея я е предиздвикала да се насочи към различен мъж. " Аз съм най-големият почитател на военачалник Мутафчийски, който ме въодушеви да се държа отговорно и който ме кара да се усещам спокойна, че логичен човек се грижи за нас сега. Обожавам го! Надявам се малко да ви усмихна и да направя изолацията по-приятна ", показа преди месеци апетитната плеймейтка и насочи зов да бъдем виновни.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР