Изпълнителното бюро на БСП разкритикува проведената вчера среща на социалисти

...
Изпълнителното бюро на БСП разкритикува проведената вчера среща на социалисти
Коментари Харесай

Абсурдно било членове на други партии да организират движение вътре в БСП

Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия разкритикува извършената през вчерашния ден среща на социалисти от цялата страна и в партията.

Подчертава се, че е подправена информацията, че на срещата в НДК са участвали социалисти, членове на Българска социалистическа партия. Повечето от участниците били ръководители и управления на други партии: АБВ, Движение 21, Изправи се. Бг и други, както и безпартийни хора.

Според ИБ на Българска социалистическа партия е неуместно членуващи в други партии да провеждат придвижване вътре в Българска социалистическа партия и да желаят привикване на изключително съвещание на конгрес на Българска социалистическа партия . Това минава всевъзможни граници на политическа логичност и морал, акцентира се в позицията.

Единствената вест, създадена от срещата, била, че хора отвън Българска социалистическа партия желаят оставката на водача на партията.
 Българска социалистическа партия - София възражда партията макар Нинова и
Българска социалистическа партия - София възражда партията макар Нинова и " нейните съучастници " в управлението

Над 500 социалисти от цялата страна учредиха придвижване " Бузлуджа "

" Претенциите за морална опция се разрушават на пух и прахуляк във обстоятелствата: АБВ на Първанов ръководи дружно с ГЕРБ и вкара убийствената пенсионна промяна. Сергей Станишев вкара плоския налог и се целуна с Местан на Орлов мост. А през днешния ден съобщи, че Мария Габриел би трябвало да стане министър председател и да има държавно управление ГЕРБ-СДС-ПП-ДБ. Мая Манолова получи поста на омбудсман с помощта на Борисов. Иван Таков направи сглобка в СОС с ПП-ДБ и ГЕРБ и внесе нарастването на заплатите на общинските съветници на 6000 лева Единственото, което ги сплотява, е желанието за оглавяване на Българска социалистическа партия и потреблението на партията за персонални цели ", акцентира се в позицията.

Фалшива била и подписката на над 50 членове на Народно събрание. В нея попадали имена на хора, които не са членове на Българска социалистическа партия, а други не знаели, че имената им са включени в този лист.

Подчертава се, че въпросът с водачеството в Българска социалистическа партия се взема решение само от членовете на партията на директен избор, какъвто ще има в края на годината. Всеки, който дава отговор на изискванията, може да се кандидатира.

Според ИБ на Българска социалистическа партия сходни прояви на прага на нови избори целят удар по партията и събаряне на резултатите.
 Разраства се протестът в Българска социалистическа партия против Корнелия Нинова
Разраства се протестът в Българска социалистическа партия против Корнелия Нинова

Още 6 членове на Народно събрание и изключени преди година от партията се оповестиха против ръководството
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР