Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е подновил комуникацията

...
Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е подновил комуникацията
Коментари Харесай

Уудуърд опитва да зарови томахавката с Райола

Изпълнителният вицепрезидент на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е възобновил връзката с Мино Райола. Целта е да се потуши напрежението, което се разгоря сред двете страни през последните месеци, както и да се уточнят позициите по отношение на бъдещето на Пол Погба. Според " Мирър " самият французин също е помолил своя сътрудник да не бъде толкоз ядовит в мненията си и да смекчи тона.

Още през предишното лято Погба даде да се разбере, че желае трансфер, след което започнаха и опитите на Райола да форсира сходен процес с изявленията си за Манчестър Юнайтед. Халфът има контракт с " алените дяволи " до юни 2021 година, само че сътрудникът му към този момент намекваше за прехвърляния и в двата клуба, които демонстрират интерес към Погба - Реал Мадрид и Ювентус.

Французинът има едвам седем мача в Премиър лийг през този сезон, а дребното игрово време докара и до понижаването на цената му. Преди година клубът искаше за него 150 милиона паунда, до момента в който в този момент британските медии настояват, че Юнайтед би приел да се раздели с Погба против 100 милиона.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР