Изпълнителният вицепрезидент на Ед Уудуърд може да отложи оттеглянето си

...
Изпълнителният вицепрезидент на Ед Уудуърд може да отложи оттеглянето си
Коментари Харесай

Изненада: Уудуърд отлага оттеглянето си от Юнайтед

Изпълнителният вицепрезидент на Ед Уудуърд може да отсрочи отдръпването си от клуба, с цел да бъде на поста по време на назначението на нов непрекъснат управител след уволнението на Оле Гунар Солскяер.
През април, след неуспеха на клубния опит за присъединение към европейската Суперлига, „ алените дяволи “ оповестиха, че Уудуърд ще напусне в края на тази година. Той призна по това време, че „ ще бъде мъчно да си тръгне “, като нямаше спомагателен коментар по тематиката за неговото бъдеще от оня миг до момента.
Въпреки това Уудуърд остана в центъра на процеса по взимане на решения в клуба, като бе с инструментална роля за решението Солскяер да бъде уволнен. Нестабилността във футболния департамент на манчестърци значи, че Уудуърд евентуално ще продължи да има основна роля през идващите седмици.
49-годишният се причисли към Юнайтед през 2005 и е в актуалната си позиция от 2012-а насам. Sky Sports научи, че Уудуърд е събрал целия футболен личен състав в неделя заран, с цел да ги уведоми, преди раздялата със Солскяер, че всички техни позиции са в сигурност. Който и да се причисли в ролята на краткотраен управител, ще се чака да работи с настоящия треньорски щаб.
Към момента, огромните промени в клуба ще настъпят идното лято с назначението на нов непрекъснат управител, като измежду евентуалните претенденти за поста са Маурисио Почетино, който сега води ПСЖ, наставникът на Лестър Брендън Роджърс и някогашният треньор на Реал Мадрид Зинедин Зидан.
Според последните информации на Острова .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР