Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след равенството 1:1

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори след равенството 1:1
Коментари Харесай

Филипов: Ще пуснем жалба срещу този съдия! Само той не видя дузпата!

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва след равенството 1:1 против Локомотив Пловдив на „ Армията “ в мач от 22-ия кръг efbet Лига.

„ Искам да съобщи формалната позиция на управлението на ЦСКА. В момента, в който излязоха дежурства за тази седмица, ние знаехме какво ще бъде съдийството “, съобщи Филипов.

„ Официално ще пуснем тъжба против съдията на този мач и желая този човек повече да не свири мач на ЦСКА. Това през днешния ден беше просто неприемливо. Искам да поздравя нашия тим, тъй като 90 минути се бориха и търсиха успеха. Създадохме доста положения, играхме футбол, само че отново споделям, че формалната позиция на клуба е, че не желаеме този арбитър да свири повече мачове на ЦСКА “, сподели още Филип Филипов.

„ Много обстановки имаше в мача, които ще се прегледат и ще се извадят. Имаше доста ненужни спирания на играта и имаше очевадна дузпа за нарушаване против Брадли де Нойер, която не беше дадена. Не мога да се сетя за друга обстановка, в която съдията е извикан да преразгледа обстановката, VAR видя дузпата, стадионът целия е видял дузпата и единствено основният арбитър не видя дузпата “, приключи изпълнителният шеф на ЦСКА.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР