Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори при представянето на

...
Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори при представянето на
Коментари Харесай

Филипов: Бюджетът за „Армията“ е осигурен, няма да повлияе на клуба

Изпълнителният шеф на ЦСКА Филип Филипов приказва при представянето на плана за реорганизация на стадион " Българска войска ".

Бившият футболист съобщи, че днешният ден е специфичен за " алените " и даде изясненост към редица въпроси свързани с бъдещото оборудване.

„ Днес е специфичен ден за ЦСКА. Днес почитателите на клуба и необятната общност ще имат опцията да се срещнат с плана на новия стадион. Щастлив съм, че съм тук с хората, които месеци наред работят по този план. Силно съм разчувствуван, тъй като моята персонална фантазия и тази на почитателите на ЦСКА става действителност и ще имаме един неповторим по рода си за България стадион ", сподели Филип Филипов.

„ Това е максимумът от към потенциал. Ние желаеме стадионът да отговоря на четвърта категория на УЕФА, с цел да играем европейските си мачове там. Другата ни тенденция е стремежът на всички европейски клубове, с цел да може да се употребяват по-голям брой абонаментни карти и да има по-тясна връзка с почитателите към този момент “, съобщи още Филипов.

Изпълнителният шеф на ЦСКА разяснява и проектите за детско-юношеската школа:

“По въпроса за детско-юношеската школа, това е един от най-важните въпроси за клуба. Към момента имаме варианти къде да преместим школата. Ние имаме предпочитание да имаме една школа, която да основава футболисти за първия тим. Няма да оставим децата на произвола на ориста. По-големите възрасти ще изместим напълно в Панчарево. За по-малките концепцията ни е да намерим терен в София, тъй като е стеснение родителите да ги возят всеки ден до Панчарево. “

Изключително значимият въпрос за финансирането на новото оборудване, както и за ръководството на стадиона също бяха коментирани:

„ Аз не съм експерт по финансите. Клубът търси сътрудник, който да се заеме организацията и ръководството на стадиона. Предполагам, че според от този сътрудник, който намерихме, ще се изплаща и стадиона. Не мога да кажа нищо съответно за погашение и по този начин нататък. Финансирането на стадиона е напълно обезпечено от притежателите на стадиона. Феновете би трябвало да са спокойни, че стадионът ще бъде издигнат. “

Филипов съобщи, че до момента в който новото оборудване бъде готово, ЦСКА ще играе домакинските си мачове на националния стадион „ Васил Левски “.

Според шефът на „ армейците “ огромната инвестиция, която притежателите ще създадат няма да повлияе на тима в спортно-техническо естество:

„ Дали ЦСКА ще има най-модерния стадион? То е видно, няма за какво да разясня. Инвестицията и бюджетът са обезпечени, те няма да повлияят върху бюджета на футболния клуб. “
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР