Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, изрази задоволството

...
Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, изрази задоволството
Коментари Харесай

Гьонов: Малко са били хората, които са си мислили, че можем да стигнем финал

Изпълнителният шеф на ЦСКА 1948 - Добрин Гьонов, изрази задоволството си след класирането на отбора за финала на шампионата за Sesame Купа на България. Шефът на „ алените “ е уверен, че са били малко хората, които са си мислили, че отборът може да реализира този героизъм.

„ Рейдът до финала се дължи на доста фактори. Много работа. Това е веднъж, който започнахме през 2016-а година. Убеден съм, че малко са били хората, които са си мислили, че можем да реализираме това нещо. В момента отиваме на край с концепцията, че би трябвало да го спечелим. Нямаме желания за тима против, който да се надигнем на финала. И с двата тима не успяхме да се победим. Със сигурност ще бъде доста завладяващ край. Сили да го спечелим естествено, че имаме “, стартира Гьонов.

„ Треньорите са млади, само че доста окуражени. Работят доста добре, старателно. Ние като управление се опитваме да предостаим изискванията, които са нужни за това нашият тим да е на край и да го изиграе допустимо най-добре, пък дали ще го спечелим, ще забележим “.

„ В интерес на истината от януари си бленувам за този миг. Мислим за подготовки и попълнения. Винаги желаеме да надграждаме. Според мен напролет сме по-добри от есенния полусезон. Надявам се, че идващият полусезон ще сме по-добри от този. Имаме упоритости да продължаваме да се развиваме. На този стадий всичко в Требич е на база документи “, добави Гьонов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР