Изпълнителният директор на Пирин Благоевград Венко Попов коментира промените свързани

...
Изпълнителният директор на Пирин Благоевград Венко Попов коментира промените свързани
Коментари Харесай

Шеф в Пирин: Вече имаме финансово спокойствие, ще надграждаме

Изпълнителният шеф на Пирин Благоевград Венко Попов разяснява измененията свързани с финансирането на клуба от Втора лига, както и упованията за представянето на отбора през сезона.

"Имаме към този момент финансово успокоение, само че закъсняхме със селекцията, това се вижда и на терена. С трима вратари сме към 20 играчи, търсим още футболисти, търсим чужденци, защото няма към този момент свободни български играчи, които да ни оказват помощ. Знаете, предходната година се спасихме най-после, спасихме тима в професионалния футбол, в този момент към този момент може единствено да надграждаме ", разяснява той.

"Сделката сред Общината и новите спонсори до месец, месец и половина ще се случи, наляха се много пари, това няма да е спънка, откри се сериозна компания, която да влага във футбола в Благоевград, виждам положително бъдеще за Пирин. Качихме бизнес програмата на нашия уебсайт, 1 500 000 за този сезон, задачата е да се утвърдим във Втора лига, по-късно ще се работи съгласно класирането и селекция за бъдеще. Трябва да се построи тим, който да е конкурентноспособен във Втора лига, а по-късно и в елита ", сподели още Попов.

"Знаем, че мястото на Пирин е в елита, всичко ще се случва последователно, значимо е, че се откри компания, която да влага в най-продуктивната школа в България ", добави шефът на Пирин.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР