Изпълнителният директор на Палмс Бет, Лъчезар Петров, разкри плановете на

...
Изпълнителният директор на Палмс Бет, Лъчезар Петров, разкри плановете на
Коментари Харесай

Лъчезар Петров: Ще обърнем внимание на аспекти, които бяха изоставени в Левски в последните 10 години


Изпълнителният шеф на Палмс Бет, Лъчезар Петров, разкри проектите на компанията за създаване на нови структури в Левски, посредством които клубът да си стъпи твърдо на краката и да зарабори като работещ бизнес. Той и Наско Сираков дадоха конференция по случай сключването на контракт за генерално спонсорство сред двете страни.

„ Надявам се Левски още веднъж да проработи освен на терена, само че и отвън него, тъй като едно без другото е невероятно. Искаме да стабилизираме структурите на клуба и да го върнем там, където му е мястото “, стартира Петров.

„ Ще запазим финансовите условия като конфиденциална информация, срокът е 5 години. Целта е да изградим добра конструкция. Ще представим проект пред акционерното заседание в утрешния ден с всички елементи по реализирането на желанията.

„ Запознахме се с финансовата картина в Левски, преди да подпишем контракта. Ще бъде направен финансов и погасителен проект за всички належащи отговорности. Има и ежедневни разноски, които са значими за чиновниците, които разчитат на тях. Ще се помъчим да променим модела, който включваше фокус единствено върху спортно-техническия аспект. Твърде малко внимание беше отделено на административната част. Футболният клуб е бизнес и той би трябвало да бъде проведен по този начин, с цел да не изпитва финансови усложнения “.

„ Към момента няма да придобиваме акции в клуба. Ще участваме при вземането на решенията. Ще участвам на срещата със Станимир Стоилов, с цел да разкрием проекта за бъдещето на клуба. Надявам се да реализираме триумф “.

„ Трудно е да се дефинира какъв бюджет ще е нужен, с цел да бъде постоянен клубът. Особено имайки поради привличането на ново треньорско управлението и нови състезатели. Ще би трябвало да се пресметне в допълнение разходът. Имаме избран бюджет, залегнат в контракта, само че ще търсим разширение на бизнес аспектите в клуба, с цел да се привлекат нови спонсори. Ние ще поемем възнагражденията на клубните чиновници в Левски ".

"Ние имаме история с Левски и евентуално клубът също има изгода от такова партньорство. Не е загадка, че фенската маса на Левски е половин България. Партньорството е взаимно преференциално и за двете страни, не е единствено ние да спасяваме Левски ", приключи шефът на хазартната компания.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР