Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, призова футболните привърженици да

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев, призова футболните привърженици да
Коментари Харесай

Петричев: Ще чуете много неща през трансферния прозорец. Не им вярвайте

Изпълнителният шеф на " Лудогорец " Ангел Петричев, прикани футболните последователи да не имат вяра на всяка информация, обвързвана с клуба, която се появи в медиите по време на трансферния прозорец.

" Доста информации се появяват и ще продължат да се появяват, до момента в който трансферния интервал е отворен. Ще чуете имената на много футболисти, които ги спрягат за " Лудогорец ". Не вярвайте на всичко. Когато има публично, ние го разгласяваме. В този интервал се спрягат доста имена ", прикани той.
Върба на представянето си: Жалко, че не можем да вземем Меси и Роналдо (ВИДЕО) Чешкият експерт дефинира "Лудогорец " като огромно предизвикателство
Днес (9 януари) тимът отпътува на предварителен лагер в Турция. Там водачите в класирането на Първа футболна лига ще изиграят 6 контролни срещи - с " Пакси " (Унгария), " Пиаст " (Полша), " Кайрат " (Казахстан), " Цървена звезда " (Сърбия), " Ахмат " (Русия) и " Слован " (Словакия).

Тимът към този момент е поверен в ръцете на новия треньор - Павел Върба.

" Той е човек с доста сериозен опит. Още в първия диалог това нещо се схваща. Аз персонално имам доста съществени очаквания Павел Върба да успее и имам вяра в това. Стискаме му палци. Надявам се, че това, което сме му задали като цели да го реализира. Аз съм впечатлен от работата на Павел Върба, само че е прекомерно рано. Да не започваме типично по български с оценките. Човекът има задоволително време пред себе си, с цел да разгърне капацитета си. Аз се надявам, че неговата работа ще даде резултати в шампионата. Прекалено рано е да даваме оценки, на който и да било. Мисля, че не е и належащо сега ", сподели Петричев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР