Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев официално обяви назначението на

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев официално обяви назначението на
Коментари Харесай

Петричев: Залагаме много на ДЮШ, запомнете името Иван Йорданов

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев публично разгласи назначението на Козмин Моци за техническия шеф на разградчани. Той е уверен, че румънецът ще помогне на първенците да преминат безболезнено през сложния интервал, в който се намира клуба. Той приказва и за развиването на Академията.

„ Бих желал да разгласи една извънредно приятна вест за нашия клуб. От една страна приятна, само че от друга – неприятна, тъй като една ера в Лудогорец завършва. Знаете, че Козмин Моци приключи футболната си кариера. Добре знаете този футболист какъв брой значи за нас – наред с Марселиньо, Светослав Дяков. Това са момчета, които към този момент не играят за Лудогорец, само че по един или различен метод ние се опитваме да продължим взаимният си път с тях. Моци първи разгласи, че приключва своята кариера. Тези момчета, които знаят какво е ДНК-то на Лудогорец би трябвало да продължат да работят с нас “, съобщи Петричев.

„ Моци към този момент публично е механически шеф на клуба. Той ще бъде дясната ръка на Георги Караманджуков, който управлява целият спортно-технически развой в Лудогорец – първият и вторият тим, както и ДЮШ. Тежка отговорност на гърба на Георги Караманджуков. Съвсем обикновено е да пристигна моментът, в който ще пристигна човек да му оказва помощ. Моци е компактно до тима. Ще оказва помощ на треньора и на мен. Ще разчитаме на неговия опит. Знаете, че Лудогорец се намира в сложен интервал, в който се случва замяна на генерации. Съвсем обикновено е да имаме съмнения. Всички разчитаме на Козмин, който ще помогне да преминем през това безболезнено “, добави още той.

„ Лудогорец има упоритости даже и на равнище ветерани (смее се). Козмин Моци ще бъде едно положително попълнение. Освен триумфите на тима като резултати, за нас е извънредно значимо играта да се нрави на нашите последователи. Имам учредения да считам, че през последната година те не са удовлетворени, за което не се усещаме удобно. Затова би трябвало доста да работим, тъй като Лудогорец постоянно е бил знак на атрактивна игра и на нападателен футбол. Това е аспектът, който чакаме ние “, сподели изпълнителният шеф на разградчани.

„ Чисто организационно клубът продължава да се развива. Новината в този момент е, че от есента ще има нов терен с отопление за подготовка. Това бе проблем за нас. Благодаря на нашите притежатели, че откликнаха на молбата и идната зима тимът ще тренира на терен с отопление. Лека-полека се стремим да надграждаме базата, с която разполагаме. За момента мисля, че Лудогорец разполага с фантастични условия, освен за първия тим, само че и за Академията. Погледът към нея към този момент е съществено ориентиран. Георги Караманджуков и аз държим ежедновно връзка с Академията и следим развиването ѝ. Не е лк развой. Много хора чакаха, че с едно тракване на пръстите нещата ще се получат. Оказа си, че има потребност от софтуерно време. Щастлив съм, че малко по малко нещата започнаха да се наместват. Оптимисти сме в тази посока. Запомнете името Иван Йорданов “, съобщи Петричев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР