Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира успеха на тима

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира успеха на тима
Коментари Харесай

Петричев доволен от успеха, атакува ЦСКА

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев разяснява триумфа на отбора над Левски с 2:0 в дуел от 14-ия кръг на Първа лига. Той благодари на момчетата за успеха през днешния ден, само че не пропусна да разяснява и идния мач с ЦСКА.

"Днес беше специфичен мач, благодаря на момчетата за този специфичен подарък, видя се, че Лудогорец е по-класния тим, изключително в края на дуела, в един миг броях пасовете стигнах до 40 подавания, най-важното е момчетата да се възстановят бързо за мача с Брага, има малко време ", съобщи Петричев.

"Не би трябвало да забравяме, че идва и мач с ЦСКА-София. В шампионата има още какво да се случва, би трябвало да се играе до последно, в плейофа има какво да се случи ", добави той във връзка идния мач с "червените ".

"Напрежението идва от ловешкия клуб, не идва от Лудогорец, нищо съответно не мога да кажа за идващия мач ", продължи Петричев.

"Димитър Димитров е невъздържан човек, сигурно не му е за първи път да реагира по този начин ", добави изпълнителният шеф във връзка изгонването на експерта от съдията Волен Чинков.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР