Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването

...
Изпълнителният директор на Лудогорец - Ангел Петричев, говори преди заминаването
Коментари Харесай

Петричев: Ако дойде оферта от ЦСКА, ще я разгледаме

Изпълнителният шеф на Лудогорец - Ангел Петричев, приказва преди заминаването на тима за предварителен лагер в Турция.

" Причините са спортно-технически. Групата, която отпътува за Турция, е групата, която желае треньорът. С Игор Пластун връзките ни са естествени. Има интерес към него. И аз чух клюки за ЦСКА. Към момента няма оферта от ЦСКА в офиса на Лудогорец. Ако дойде, ще я разгледаме. 

Казахме няколко пъти, че няма да вършим входящи прехвърляния непременно. Футболистите, с които разполагаме, са потвърдили качествата си. Ако се появи нещо забавно, ще го разгледаме. Обикновено не обичаме да приказваме за нашите трансферни проекти, когато не са осъществяване, а са в зародиш. Треньорът харесва играчите, с които разполага. Няма да вършим сериозна селекция. Това го подсигурявам. 

Вие желаете непрекъснато да разясня какво е споделил Дерменджиев? Нямам визия какво е имал поради той за Доминик Янков. Той е един от огромните гении на българския футбол. Момчето е дало не малко за клуба. Гордеем се с неговото развиване. Това, което Дерменджиев най-вероятно има поради, в този момент е времето да се нанесат корекции. Не виждам някакъв проблем с Доминик Янков ", сподели Петричев. 
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР