Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе доволен след победата

...
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев бе доволен след победата
Коментари Харесай

Петричев: Моци е най-обичаният футболист в България

Изпълнителният шеф на Лудогорец Ангел Петричев бе удовлетворен след успеха на първенците с 2:0 против Левски в дербито от 29-ия кръг на Първа лига, трети от първата шестица на плейофите. Той съобщи, че Козмин Моци е огромен войник и е най-обичаният футболист в България.

"Получи се нервозен мач. Ескалира напрежението в края на мача след насладата на Моци. Не са хубави тези неща, когато се предизвика публиката по някакъв метод. Мисля, че в съответния случай Моци нямаше за цел да предизвика публиката. Той изрази страстта си, откакто вкара гол. Той има право да се радва, всеки има право да се радва, когато вкара. Сега какво - да се прибираме в съблекалнята, като вкараме ", съобщи Петричев.

"Той не е имал за цел да предизвика публиката на Лески. Нямаше обидни жестове. Това беше една наслада на благополучен футболист, който вижда, че тимът му печели сложен мач. Не желая да се експлоатира тематиката. Не беше съзнателно от негова страна. Той е съществено момче. По-темпераментен е. Той по тази причина е Моци - най-обичания футболист в България. Той е огромен войник, като в сложни моменти тимът може да разчита на него. Ние говорихме в съблекалнята с него, той е значим състезател. А сходно нещо може да има последици ", добави изпълнителният шеф.

"Не изключвам Левски от битката. Те имат два мача с ЦСКА, както и с нас. Мисля, че те не престават да са в битката. Далеч сме от развръзката. Ние персонално играем на приливи и отливи, само че това е тим, който може да победи всеки. Мисля, че след тези съмнения, които имахме, последователно навлизаме в темп. Тепърва предстоят мачовете на истината. Ако ги нямаше тези съмнения, шампионата щеше да се свършило. Ние направихме сами шампионата забавно ", приключи шефът на „ орлите “ от Разград.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР