Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, представи официално новия

...
Изпълнителният директор на Лудогорец – Ангел Петричев, представи официално новия
Коментари Харесай

Петричев за Петев: Той носи ДНК-то на Лудогорец

Изпълнителният шеф на Лудогорец – Ангел Петричев, показа публично новия старши треньор на отбора Ивайло Петев. Петричев съобщи, че е извънредно разчувствуван от обстоятелството, че експертът се завръща в Разград.

„ Аз съм извънредно разчувствуван от това събитие през днешния ден, тъй като имам удоволствието да Ви показва като нов старши треньор на Лудогорец добре познатия на всички вас Ивайло Петев. Защо съм разчувствуван – тъй като преди 12 години се срещнаха моят и неговия път в Лудогорец и тогава дружно с него и с другите сътрудници, които започнахме това начало, благодарение на двамата притежатели Кирил и Георги Домусчиеви, започнахме тухла по тухла да градим този клуб, който дръзвам да настоявам, че към този момент е сериозен фактор в европейския футбол ”, сподели Петричев.

„ Всеки, който чуе името на Лудогоерц по целия свят, го загатва с голямо почитание. С Ивайло сме минали през доста тествания, спечелили сме доста борби, в един избран миг по неписаните футболни закони, нашите пътища се разделиха, само че ние постоянно сме знаели, че рано ли късно отново ще бъдем дружно.

През последните години нашата разлъка е била по-скоро на географски принцип и това, че са ни разделяли стотици, а от време на време ихиляди километри, ние сме запазили връзката. Нашите почитатели са го виждали не рядко да гостува на „ Хювефарма сцена ”, с цел да поддържа Лудогорец. Той носи ДНК-то на Лудогорец в себе си. Всички сме доста щастливи, той също, тъй като завръщайки се преди три дни видя доста остарели другари ”, добави той.

„ Ивайло Петев доста бързо реагира на нашето предложение. Стиснахме си ръцете и след 2 часа бе в Разград, подготвен да поеме тима. Аз съм му извънредно признателен, тъй като им една остаряла приказка - другар в потребност се познава. Всички имаме вяра и съдейки от мненията на нашите почитатели, той е доста задушевно признат в нашия клуб. Знам сигурно, че в последните години той не е приключил учебното заведение на Хари Потър, а бил треньори и не разполага с магическа пръчка. Той има и знанията, и опита, и куража, с цел да може всичко това, което желаеме, да се случи ”, изрази вяра Ангел Петричев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР