Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов успокои феновете на сините,

...
Изпълнителният директор на Левски Красимир Иванов успокои феновете на сините,
Коментари Харесай

Краси Иванов: Изключване на Левски от евротурнирите на база на административни критерии няма да има

Изпълнителният шеф на Левски Красимир Иванов успокои почитателите на " сините ", че няма да има никакъв проблем с лицензирането за УЕФА. Шефът на 26-кратните първенци на България пусна формалната позиция на клуба, който е наясно с санкцията на УЕФА и условията на европейската футболна централа.

Ето известието на Левски

Уважаеми последователи,

В късния следобяд през днешния ден в медиите бе публикувана вест, обвързвана с наказване от УЕФА по отношение на присъединяване ни в европейските клубни шампионати.

За да не даваме мотив за спекулации, желая незабавно да изясня този въпрос. Като част от лицензирането на клуба за присъединяване в европейските шампионати ние сме подлагани всяко тримесечие на обзор, обвързван с отговаряне на критериите за лицензиране. Като част от този развой сме получили наставления за неща, които клубът би трябвало да свърши в избрани периоди.

Както декларирахме по-рано тази седмица във вторник, ние сме наясно с изискванията, на които клубът би трябвало да отговоря и имаме проект по какъв начин да решим поставените задания в период до 31 януари 2019 година. Точно, както направихме с уреждането на взаимоотношенията по делото с Дъстли Мюлдер в сряда тази седмица.

Изключване на клуба от присъединяване в евротурнирите на база на административни критерии няма да има.

С почитание,

Красимир Иванов

Изпълнителен шеф

ПФК Левски
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР