Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри подробности от кухнята

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков разкри подробности от кухнята
Коментари Харесай

Ивков не би допуснал нова Казанска афера

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков разкри детайлности от кухнята на " сините " на специфична среща с представители на български медии, на която участваха и представители на проведените почитатели, които го поддържаха през днешния ден обществено. Ивков разкри в огромни елементи детайлности за офертите към играчи на Левски през зимната пауза и ги сподели. Наскоро мажоритарният притежател Наско Сираков назова " класическа неистина " изказванието, че е имало предложения за 6 милиона къв футболисти на Левски.

" Всички, които сте тук, може да видите черно на бяло писмените предложения, които са пристигнали в клуба за Кордоба и Краев. За да видите, че не съм типичен измамник и споделям истината. Писмените предложения са доказателство и по тази причина ги демонстрирам. Имаше няколко предложения за Кордоба. Започвам с датския Брьондби, който направи първо предложение от 1,7 млн. евро. Само да уточня, че практиката в Левски е в никакъв случай човек от клуба да не договаря самичък и по тази причина всички диалози водихме със Стоилов. Отказахме първото предложение на Брьондби и последва второ от 1,8 млн. евро. Сираков ни сподели да желаяме 2 милиона и ние положихме съществени старания и в последна сметка успяхме да се споразумеем за тази сума. Впоследствие Сираков сподели - не, искай 2,5 млн. евро. Аз обаче отхвърлих да повеждам нови договаряния, тъй като считам това за безчинство.
 Напрежението в Левски продължава, Ивков сподели офертите за 6 милиона
Напрежението в Левски продължава, Ивков сподели офертите за 6 милиона

Изпълнителният шеф на Левски Иво Ивков даде брифинг без камери и микрофони

Имаше оферта за Кордоба и от съветски клуб за 2,5 млн. евро плюс 10 % от бъдеща продажба. Тези проценти не са за подценяване, тъй като съветски клуб може умерено да го продаде за 5 млн. евро. Естествено, изискванията за футболиста бяха съвършени.

Не виждам съществено на обвиняванията, че сме били на прага да допуснем втора Казанска спекулация. Удължих си престоя на лагера в Дубай, защото водихме доста съществени диалози със спортния шеф и съветник на съветския клуб. При мен няма по какъв начин да се случи Казанска спекулация. Такава нямаше и да стане, в случай че предходният президент беше се допитал, а не криеше за заминаването на четиримата футболисти в Русия. Не съм сигурен, само че Сираков може и да е прав, че цената на футболистите на Левски през лятото може да се увеличи. Моето мнение обаче е, че тези близо 6 млн. лв., а даже и повече, можеше да покрият главницата към Национална агенция за приходите и Левски да си обезпечи успокоение.

Другият футболист, за който можеше да вземем сериозна сума, е Краев - 600 000 евро и заложени 100 бонуси. И най-после желая да кажа, че считам, че дните ми в Левски са преброени ", съобщи Ивков, представен от Гонг.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР