Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред репортерите след

...
Изпълнителният директор на Левски Ивайло Ивков говори пред репортерите след
Коментари Харесай

Иво Ивков: Отстранихме клуб, който е светлинни години пред нас! Има и финансови ползи

Изпълнителният шеф на Левски Ивайло Ивков приказва пред репортерите след равния резултат с ПАОК в Солун, с който “сините” се класираха напред в Лигата на конференциите.

" Има и финансови изгоди. Честито на всички! Искам да благодаря на тези, с които започнахме - нашите последователи, проведени и неорганизирани, всички. Виждам в очите им това, за което треньорът и спортно-техническото управление са стимулирани. Не съм по мощните думи, само че това във всеки случай е едно положително начало. Дали Левски отива в друга орбита? Не е друга орбита, да не вършим такива изявления. Отстранихме клуб, който е светлинни години пред нас. Днес се срещнахме с управлението на ПАОК, следващата година започават да строят нов стадион.

Нямах дарба да приказвам към 15 минути, мина ми на лента всичко, което се случи през тези месеци. За момчетата това не е изненада това, което направиха. Нищо не се е трансформирало радикално по отношение на " глинените крачета ", това беше метафора, само че към този момент укрепваме доста. На футболистите позволява и не разрешава единствено Станимир Стоилов. Започваме незабавно организация за мачовете, които ни чакат - би трябвало да забележим дали да желаяме на следващия ден отлагаме на идващия мач за състезание, да забележим дали на трети или четвърти ще се играе, имам намерение да отида на жребия в Нион този път ", съобщи Ивайло Ивков пред медиите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР