Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке призна, че усещането

...
Изпълнителният директор на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке призна, че усещането
Коментари Харесай

Вацке: Усещането бе доста сюрреалистично

Изпълнителният шеф на Борусия Дортмунд Ханс-Йоаким Вацке призна, че чувството по време на вчерашния мач с Шалке 04 е било много “сюрреалистично ”. Сезонът в Бундеслигата бе възобновен през вчерашния ден с едно от най-големите дербита в немския футбол, извоювано от Дортмунд с 4:0 на “Сигнал Идуна Парк ”.

“Имаше нещо много сюрреалистично в цялата работа. Два часа преди мача получавах известия от целия свят от хора, които ми споделяха, че ще гледат мача по малкия екран. След това минах с колата през града и нямаше нищо. Трябва да свикнем с това ”, разяснява след триумфа Вацке.

Наставникът на Борусия Люсиен Фавър също показа, че прекарването е било извънредно. “Нямаше никакъв звук – стреляш към вратата, правиш страховит пас, вкарваш гол и нищо не се случва. Трудно е да се реши какъв брой добър беше мачът, само че играчите ми бяха съсредоточени ”, сподели Фавър.

Отборът на Шалке към този момент е в серия от осем следващи мача без победа в Бундеслигата. “Не играхме добре и допуснахме голове в най-лошите моменти. Поне два от головете можехме елементарно да предотвратим. Загубите в дербита постоянно са неприятни, даже и при такива странни условия. Не мисля, че имахме физически проблеми, само че не защитавахме добре празните пространства ”, разяснява треньорът на “кралскосините ” Давид Вагнер.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР