Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Ян-Кристиан Дреезен заяви, че всички

...
Изпълнителният директор на Байерн (Мюнхен) Ян-Кристиан Дреезен заяви, че всички
Коментари Харесай

Байрн връзва Мусиала за цял живот

Изпълнителният шеф на Байерн (Мюнхен) Ян-Кристиан Дреезен съобщи, че всички в клуба желаят да задържат Джамал Мусиала за цялостен живот, а също по този начин и работят по подновяването на контракта на вратаря и капитан на отбора Мануел Нойер. 20-годишният Мусиала, който е считан за един от най-обещаващите гении в Германия, има контракт с баварците до юни 2026-а година, само че към този момент е обект на интерес от други огромни клубове на континента.

Дреезен приказва пред телевизия Bayerischer Rundfunk късно в неделя, че доста би желал да обвърже Мусиала с клуба " до края на кариерата му ".
 В Германия може да отсрочат мач на Байерн
В Германия може да отсрочат мач на Байерн

Ето детайлности

" Джамал към този момент се е построил като приказен футболист. Той има такива невероятни качества, толкоз огромен капацитет за надгражда върху себе си, че ние просто сме длъжни да го задържим колкото се може по-дълго ", споделя Дреезен. Изявлението му идва няколко дни след изявление в същата посока и от президента на клуба Херберт Хайнер.

" Джамал има контракт с нас до 2026-а година и знае доста добре какво има в Байерн, по какъв начин всички порти постоянно са били отворени за него. Бих желал да го имаме при нас колкото се може, по-дълго, оптимално дълго даже. Но сега нито една от страните по контракта не бърза с нов контракт ", съобщи Хайнер пред вестник " Абендцайтунг ".

Дреезен също по този начин поздрави за завръщането на терена на вратаря Нойер. 37-годишният национал счупи крайник през декември предходната година по време на ски-ваканция. Неговият договор изтича през юни 2024-а, само че Байерн ще му възобнови съглашението, както и на другите водещи футболисти.

" Той изигра един мач след травмата. Мисля, че би трябвало да го оставим на мира, с цел да натрупа още срещи. Има време да приказваме за това и в вярното време, ще го обсъждаме. Държим доста на Мануел. Той е част от нашето ДНК на клуба. Ако се върне на терена в нормалната си форма от преди травмата, за какво да не продължим още дълго дружно ", споделя шефът.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР