Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Марин и старши

...
Изпълнителният директор на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Марин и старши
Коментари Харесай

Продължават да убеждават Гризман да остане в Атлетико

Изпълнителният шеф на Атлетико Мадрид Мигел Анхел Марин и старши треньорът Диего Пабло Симеоне са провели среща с Антоан Гризман в петък преди тържествата във връзка извоювания трофей в Лига Европа.

Тримата са се срещнали въз основата на Атлетико Мадрид, с цел да обсъдят бъдещето на френския футболист.

Хил Марин и Симеоне са се пробвали да убедят Гризман да одобри новото предложение, което клубът му насочи и да не минава в Барселона.

Според последните информации, от Атлетико Мадрид са предложили на Гризман нов петгодишен контракт и заплата от 25 милиона евро на сезон. Финансовите условия в последната оферта на „ дюшекчиите “ към французина са по-добри от тези, които са му препоръчани от страна на Барселона.

Освен това от клуба са му подсигурили, че освобождаващата уговорка, която ще бъде записана и при новите условия договора му ще бъде още веднъж 100 милиона евро.

Симеоне се е опитал да изясни на Гризман смисъла му за клуба. Чоло също по този начин го е стимулирал да се опита да завоюва през идващия сезон с Атлетико Мадрид Шампионска лига, когато финалът ще се играе на „ Уанда Метрополитано “.

Това е третият опит от януари насам на Хил Марин да убеди Гризман да остане в Атлетико Мадрид и да възобнови своя контракт с клуба.

В първите два случая Гризман изрично отхвърли отправеното му оферти.

Според информацията на вестник „ AS “, французинът не е дал никакъв отговор на Хил Марин и Симеоне след срещата в петък.

Мълчанието на Гризман се пояснява като ясно обръщение по отношение на неговото бъдеще. Очакваше се той да приказва на празненствата във връзка извоювания трофей от Лига Европа, само че французинът резервира безмълвие, макар непрестанните крясъци, които го призоваваха да остане в тима.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР