Изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Дорбин Гьонов заяви, че ако

...
Изпълнителния директор на ЦСКА 1948 Дорбин Гьонов заяви, че ако
Коментари Харесай

Гьонов: Ако Тити спаси Левски, влиза в историята, но аз се съмнявам, че ще успее

Изпълнителния шеф на ЦСКА 1948 Дорбин Гьонов съобщи, че в случай че Тити Папазов успее да избави Левски, ще остане в историята на клуба. Въпреки това босът на " алените " съобщи, че има подозрения, че ще се случи.

 Тити: Догодина може да има същинско Вечно дерби още веднъж

" Отборите имат доста огромна маса зад себе си и ръководителите се скриват зад почитателите. Това им позволяваше дълги години да натрупат задължения. Не е обикновено да се дават големи заплати и да се натрупат такива суми. Така ЦСКА се прати в Трета лига и се случи немислимото - ЦСКА банкрутира. Помощ от страната не е имало в оня миг. Ако Тити успее да избави Левски, остава в историята. Аз персонално обаче се колебая. Който и да вземе акциите, ще би трябвало да заплащат от доста неприятно ръководство. По 13000 евро помощници на Делио Роси и се споделя след това на публиката - дарете, дарете. Аз съм благополучен, че започвайки от най-ниското равнище успяхме да се структурираме доста добре ", сподели Гьонов в телвизия " 7/8 "

С Левски ще си бъде безконечният дуел. Аз ще изпитам изключителна тръпка. Юридически няма по какъв начин да има обединяване с ЦСКА-София. Ако публиката припознае нашия отбор, е друго. Ще бъде доста забавен конфликт сред нашия отбор и преименувания. Ще бъде борба и на полезности. Тръгнали сме най-отдолу и нещата ще се покажат кой е същинският правоприемник на ЦСКА. Много по-лесно е да си на " Армията ", в сравнение с да играете против Кокаляне и Пасарел. ЦСКА беше унищожен от неприятното ръководство в последните 20 години. Не желая да загатвам имена ", сподели още Гьонов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР