Изпълнителния директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, коментира тегления

...
Изпълнителния директор на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, коментира тегления
Коментари Харесай

Гьонов: Искаше ми се да започнем с по-лек съперник от Левски

Изпълнителния шеф на ЦСКА 1948 – Добрин Гьонов, разяснява тегления през днешния ден чоп за новия сезон в efbet Лига. Той отреди „ червените” да започват акцията с мач против Левски.

„ Стартираме с Левски. От една страна е добре, само че от друга не е. Левски е мощен съперник. Бих предпочел с по-лек мач да започваме, само че по този начин отреди жребия. Сезонът сигурно ще бъде доста по-тежък. С новия формат мачовете стават доста повече. Според мен този формат не е доста сполучлив, само че в последна сметка футболният съюз по този начин решил. Ние би трябвало да се съобразим. Трябва да се съобразим и със международното състезание. Можеше да са по-малко тимовете и да стартираме по-късно, само че по този начин е отредено”, показа Гьонов.

„ Не виждам за какво колебание и за какво изобщо има диалози в тази посока. Ние играем на стадиона в Бистрица. Докато играем там, всички домашен мачове ще бъдат там”, сподели още той.

„ Считам, че още от първия ден Любо стартира да работи добре. Вижда се, в цялостното държание на всички чиновници в клуба, един професионализъм, с който той е прочут. Той има много условия и към момента се напасваме. Щастливи сме, че той е част от нашия тим и му искам успех”, добави шефът на ЦСКА 1948.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР