Изпълнителката в твърде страстни сцени с актьора в новото си

...
Изпълнителката в твърде страстни сцени с актьора в новото си
Коментари Харесай

В чалга средите се питат: Спа ли Галена с Иво Аръков?

Изпълнителката в прекомерно буйни подиуми с артиста в новото си видео „ 100 живота ”, което се трансформира в цялостен шлагер

Галена удари джакпота още с премиерата на новия си шлагер „ 100 живота ”. Певицата реализира триумф, който надали и тя си е представяла. Клипът й, в който взе участие артистът Иво Аръков, към този момент има близо 3 млн. гледания единствено за седмица в Youtube.

„ 100 живота ” напълно справедливо получи овациите на почитателите. „ Галена към този момент се състезава със себе си ”, безапелационни са поддръжниците на пайнерката. Видеото, осъществено от режисьора Виктор Антонов и оператора Радослав Гочев, несъмнено се отличава от познатото до момента в сектора. Клипът прави усещане с динамичност, добре подложен сюжет и символика. Стартира с Галена, която хапва ябълка, и приключва отново с нея, която хапва ябълка, посред десетки други наръфани. Почитателите бързо разгадаха, че плодът символизира 100-те живота и всякога, когато лирическата героиня претърпява невярност, отхапва по една и я захвърля. Лирическият воин също го отнася. Галена мята работещ сешоар във ваната му.

„ Искам да изкажа специфични благодарности на целия екип, работил по основаването на песента и видеото, изключително на Иво Аръковза това, че геройски изтърпя целия тормоз, на който го подложих ”, показа Галена.

Доста мнения провокираха и интимните подиуми сред певицата и артиста. Те са в едно легло и преплитат устните си в буйна целувка. Веднага плъзнаха злословия, че изпълнителката, известна с провокативното си държание, е съумяла да прелъсти атлетичния Аръков. Самият той в последните си изявленията не отхвърля, че сега е самичък, няма сериозна връзка и се възползва от това. „ Срещам се с най-различни девойки, не задълбавам връзките си. След няколко по-сериозни връзки, в този момент съм на тази вълна ”, съобщи неотдавна Иво.

Галена, която е фамилна, твърди, че не изневерява на половинката си Галин, само че по този начин или другояче настойчиво се твърди за няколко нейни случки с известни мъже. Дали Иво Аръков също е влезнал в тази численост, към този момент остава мистерия. Факт е обаче, че мъжа на певицата е участвал по време на фотосите на клипа – евентуално обезпокоен, че половинката му може и да кръшне...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР