Изпълнителката на хита Хей, малката Мира вдига сватба през ноември,

...
Изпълнителката на хита Хей, малката Мира вдига сватба през ноември,
Коментари Харесай

Много мъже въздишаха по тази фолк певица от близкото минало, но един успя да я спечели

Изпълнителката на шлагера " Хей, дребната " Мира подвига женитба през ноември, разгласи пред " Телеграф " самата тя.

Вълнува се от идното събитие, само че доста по-важното за нея е, че е съумяла да сътвори крепко и щастливо семейство с мъжа на живота си.

Сватбата ще бъде в Белгия, където към този момент две години певицата живее дружно с половинката си и неговото семейство. Ще бъде с бяла рокля, както повелява традицията, само че към момента не я е избрала. Мисли да се довери на някой от родните дизайнери. Предложението пристигнало за нея напълно ненадейно точно на Нова година. Половинката й и направил неповторима изненада пред входа. Помолил я да излезе, а на открито тя разкрила запалени свещи, балони. 101 бели и червени рози. Любимият й мъж коленичил пред нея и й подарил пръстен с елмаз. Разбира се, последвали сълзи, целувки и обятия тъкмо като в сантиментален филм.

Мира среща мъжа си инцидентно преди 4 години. " Една красива жена постоянно има доста обожатели. И аз имах “, споделя с усмивка Мира. Мъжът й е с цели 11 години по-млад от нея. " Аз доста бягах от тези връзки тъкмо заради тази причина. Все отново 11 години не са дребна разлика и бях внимателна. Но той съумя да ме изненада. Най-малко чаках от него, а той се прояви като същински мъж. Просто той потвърди, че това, което приказва, не са празни приказки “, прибавя тя. Това е и повода да даде късмет на тази обич, а тя й се отплаща с най- огромния подарък. Мира е майка на малко момченце. Вече девет месеца главното й занятие е грижата за сина й. Таткото и бабите оказват помощ, само че тя има предпочитание и потребност да се грижи сама за сина си. С раждането на първото й дете животът й радикално се трансформира. " Преди да се появи синът ми, аз бях по-скоро лакомец. Времето ми беше напълно за мен. Сега към този момент всичко е друго. Още до момента в който бях бременна знаех, че откакто пристигна дребният на бял свят, всичко ще е друго, само че действително не си давах сметка какъв брой тъкмо другото става всичко “, изяснява Мира. Сега нейният живот е след този на бебето. Мъжът й я поддържа във всичко. Дори участвал на раждането.

Денят на Мира стартира рано, още в 8 сутринта. Бебето се къпе, след това тя прави закуска, а по-късно е време за игра. " Сега към този момент удължаваме интервалите на будуване и към този момент имаме по 3 часа сред спането, в което се играе. И по този начин до вечерта. Животът ми минава сред спането на бебето “, изяснява Мира. Доскоро дребният се будел нощем. Признава, че недоспиването й се отразило доста тежко и няма с какво друго да се съпостави.

" В последните месеци на бременността все се оплаквах, че дремя тежко, че не мога да се наспивам, само че не можеш да си представиш какво значи безусловно да не можеш да спиш. Аз го разбрах, когато дребният се роди ", споделя певицата. " Малкият към този момент може да седи на дупето си и не се храни нощем, тъй че нещата стават по-лесни “, споделя още тя. Макар и единствено на 9 месеца, той съвсем като татко си се увлича по моторите. " Винаги споделям, че по това наподобява на татко си. Той е дребен да има такива желания, само че не щеш ли моторът напряко го хипнотизира. Мъжът ми се занимава с мотори и като го сложиш по този начин единствено да седи на него, и той притаява мирис “, изяснява Мира. Предстои им прощъпалник, а Мира със свито сърце споделя, че не й се желае да поставя на него моторче. Дали е музикален, още също е рано да се каже. " Възможно е да е музикален, само че още е доста дребен. Знам, че каквото й да реши да избере, аз ще го поддържа. Мисля, че не съм от този вид майки, които ще бутат детето си в някаква посока “, разсъждава певицата.

Мира и фамилията й са си създали една дребна България в Белгия. Макар че живее там към този момент две години, към момента не може да се приспособява изцяло към метода на живот. Една от аргументите е, че към момента не е научила езика. Нидерландският се оказва сериозен препъникамък за нея. Планира обаче към края на годината да стартира да учи по-сериозно. България несъмнено й липсва. " България си е България. Липсва ми всичко - фамилията, приятелите “, споделя певицата. Белгия има своите преимущества, несъмнено. Според нея здравната и обществената система са страховит плюс. Всичко е подредено в болничното заведение, като влезнеш, си спокоен. Климатът в Белгия обаче не й понася. " Природата, климатът на България на никое място ги няма. Манталитетът тук е различен. Хората са по-затворени. Тук няма по какъв начин да идеш на посетители на белгийци, без да сте се разбрали за това най-малко преди месец и ще те почерпят най-вече с една студена вода ", изяснява тя.

Певицата през днешния ден живее напълно друг живот, надалеч от шумотевицата и светлините на прожекторите. Публичността не й липсва, липсват й книгите. Оказва се, че преди да роди, певицата е успявала съвсем на един мирис да прочете по 5-6 книги на месец. Не може да даде точна численост на книгите, които е прочела през живота си, тъй като са извънредно доста. Но споделя, че това е най-голямата й пристрастеност. Най-много харесва да чете престъпни романи, психически и исторически книги. Има голяма библиотека в къщи и даже към този момент няма никакво място. В Белгия всеки месец получава книги от майка си. В книжарницата в Стара Загора познават усета й и сортират за нея. Дори е имала концепция да направи българска книжарница в Белгия. В момента това липсва. Намира време да отвори листовете на книгата късно вечер, само че признава, че прочита единствено по 2-3 страници и заспива от отмалялост. Има електронен читател, лампичка за четене и всевъзможни съоръжения.

Тази година певицата ще се прибере за цялото лято в България. " Имам няколко планувани участия в България, ще работя това лято по-активно “, изяснява тя. Има и други задължения, които са планувани и чакат единствено да бъдат доказани. Постепенно се завръща на сцената и няма никакво желание да се разделя с музиката. " Това е моята работа и ще си я работя “, споделя тя. Наскоро даже пусна нов видеоклип към песента " Двуличници “. " Имам и още доста хрумвания за музика и за песни, тъй че следва да ги провеждам ", добавя тя.

Друга огромна пристрастеност на певицата са пътуванията. С днешна дата екскурзиите са на назад във времето. Но мечтае да може да пътува с мъжа си до Доминикана. " Това място ми е обичано, доста желая да го заведа и него “, споделя Мира. Преди възнамерявала най-малко 3-4 пътувания в годината. Обича доста Испания в Европа и мечтае да види Малдивите
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР