Изпълнителката е във връзка с актьора Макс Ерих, който играе

...
Изпълнителката е във връзка с актьора Макс Ерих, който играе
Коментари Харесай

Деми Ловато с ново гадже - slava.bg

Изпълнителката е по отношение на артиста Макс Ерих, който играе в сериала „ The Young and the Restless “, настояват от списание „ People “. Според изданието, двамата са почнали своя флирт в обществените мрежи и той бързо се е пренесъл в действителния живот.

Във вторник Ерих разгласява видео, на което се виждат и кучетата на Ловато – Батман и Ела. Това даде съображение на почитателите да имат вяра, че сред артиста и изпълнителката има освен това от положително другарство. След това Макс показа и своя фотография, на която е гол до кръста.

„ Когато схванеш, че е трябвало да си вземеш повече облекла по време на карантината “, написа артистът под фотографията. Ловато не пропусна фотоса на новата си възлюбена и незабавно разяснява „ Така ми допадаш “. Двамата бяха видяни да пазарят дружно, а по време на Live чат на Ерих Деми без да желае попадна в кадър. Изпълнителката обаче бързо се скри, когато разбра, че може да бъде забелязана от целия свят.

През миналата година Деми беше свързвана с модела Остин Уилсън, само че двойката се раздели в края на 2019-а. „ Тя се концентрира върху себе си и върху работата си, както и се концентрира върху връзката си с Бог “, сподели тогава източник пред списание „ People “.

При гостуването си в „ Шоуто на Елън “ изпълнителката призна, че е употребила приложение за запознанство, само че се е отказала от тях, тъй като е желала да бъде за малко сама и да се отдаде на себе си.

Засега няма публично удостоверение на слуховете за обич сред Деми и Макс, само че почитателите се надяват всичко това да е истина и изпълнителката най-сетне да е намерила своя човек.

Източник: tialoto
Снимка: Getty
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР