Изпълнителите Филип Киркоров и Лолита Милявская няма да участват в

...
Изпълнителите Филип Киркоров и Лолита Милявская няма да участват в
Коментари Харесай

Отмениха участието на Филип Киркоров в новогодишно шоу в Москва, след като отиде на голо парти

Изпълнителите Филип Киркоров и Лолита Милявская няма да вземат участие в събитието " Зимно шоу " в Московска област, вместо тях в програмата са оповестени Люся Чеботина, Хабиб и Бурито. Това се оповестява на уеб страницата на концертната зала Live Arena.

„ Принудени сме да обявим смяна в състава на артистите и формата на събитието " Зимно шоу ", което ще се организира на 01.01.2024 година в Live Arena. Шоуто ще се организира в класическия формат на новогодишен концерт. Вместо Филип Киркоров и Лолита на сцената ще излязат Люся Чеботина, Хабиб и Бурито “, оповестиха уредниците.

Отмяната на присъединяване на Киркоров и Милявская идва, след като отидоха на 21 декември в московския клуб " Мутабор " на празненство на телевизионната водеща Анастасия Ивлеева, чиито посетители бяха поканени да дойдат „ на практика голи “.

Освен Киркоров, на събитието участваха артистите Дмитрий Билан, Лолита Милявская, Глюкоза, Анна Асти и журналистката Ксения Собчак. Един от участниците в него - рапърът Vacio (Николай Василиев) - беше задържан за 15 дни и санкциониран с 200 хиляди рубли за дребно безчинство и агитация на нетрадиционни полови връзки.

Певецът Филип Киркоров няма да бъде лишен от купата " национален актьор на Руската федерация " поради присъединяване си в „ голото празненство “ на художника и блогър Анастасия Ивлеева, оповестиха през вчерашния ден за ТАСС от  Министерството на културата. " Награденият може да бъде лишен от държавна премия единствено с влезнала в действие присъда на съда при наказание за осъществяване на тежко или изключително тежко закононарушение “, се споделя в известието на министерството. 

Самият Филип Киркоров се извини обществено, заявявайки, че не е знаел за характера на празненството на Анастасия Ивлеева.  " Да, знаех за събитието, получих покана, дадох обещание да дойда и пристигнах. Но не знаех за естеството на събитията, които щяха да се случат зад тези порти, по тази причина си потеглих. Няма да отхвърлям, да се дистанцирам или да трансферирам отговорността на други ", сподели певицата във видеоклип, оповестен във " ВКонтакте ". Певецът акцентира, че " осъзнава грешката, която е направил ". " Народният актьор на Русия е задължен да бъде по-внимателен към събитията, които посещава. Последното нещо, което бих желал, е такова събитие, пропуск от моя страна, да стане причина за ограничение на творчеството ми ", добави Киркоров.

Инфо: ТАСС

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР