Изпълнен с музика, танци и много настроение – така изглеждаше

...
Изпълнен с музика, танци и много настроение – така изглеждаше
Коментари Харесай

Посещение в подземния медно-златен рудник „Челопеч“ заинтригува стотици

Изпълнен с музика, танци и доста въодушевление – по този начин изглеждаше град Копривщица в интервала от 5 до 7 август, когато се организира XII Национален събор на националното творчество, подсилен от.

За част от първите гости на улицата на занаятите беше изненада да открият необичайния щанд на модерния рудодобив.

В продължение на два дни обезпечи опция на занаятчиите и многочислените посетители на града да преживеят посещаване в подземния медно-златен рудник „ Челопеч “ и да се срещнат с началото на процеса по произвеждане на скъпите метали, които са значим детайл както в музикалните принадлежности, обичайните украси за забрадки и колани, по този начин и в модерните средства за връзка и запазване на мемоари.

Новаторският метод на минното сдружение да показва активността си провокира интереса и любознанието на млади и остарели. Най-малкият участник, посетил рудник „ Челопеч “ с очилата за виртуална действителност, беше единствено на две години, а най-възрастният на 78.

За огромна част от участниците във виртуалното посещаване потреблението на сходна техника беше оригиналност и първи опит в мета действителността. Емоциите, които гледащите показваха, бяха тласък за доста да дръзнат да прегледат. Хора с опит в рудодобива в страната бяха прелестно сюрпризирани по какъв начин може да наподобява модерният рудник. Настоящи служащи в сдружението видяха през друга позиция своята или на сътрудниците си работа, кметове на селищата наоколо усетиха по нов метод каква страст дава тази активност, която в множеството случаи споделят, че е просто обичайният занаят на популацията.

Представители на задгранични музикални групи от Полша, Брюксел и Нидерландия се забавляваха и с моментните фотоси на зелен екран и фоновете от рудниците на компанията в Челопеч и Крумовград.

За тези, които посетиха събитието беше ясно, че всичко, което ги заобикаля, е артикул на минерално-суровинната промишленост.



Цивилизацията е почнала с умеенето на хората да добиват неща от земята и да ги обработват и преработват като ги употребяват за нещо друго. Ако желаеме да се развиваме като цивилизовано общество би трябвало освен да продължаваме да използваме суровините, само че и да надграждаме с грижа за околната среда, климата и обществото. Първата стъпка е да добиваме отговорно и да стартираме да рециклираме повече това, което имаме.

Повече за „ Вдъхновени от бизнеса “ можете да прочетете.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР