Изпадналият от Първа лига Септември усилено търси заместник на големия

...
Изпадналият от Първа лига Септември усилено търси заместник на големия
Коментари Харесай

Септември се огледа в Антон Огнянов

Изпадналият от Първа лига Септември интензивно търси заместител на огромния си гений Здравко Димитров. 20-годишното крило е пред трансфер, като вариантите са две - клуб от италианската Серия Б или Левски, оповестява вестник "Тема Спорт ".

Ръководството на втородивизионния роден отбор е получило предложение на стойност 400 000 евро от Ботуша, само че към момента не е дало отговор. На този стадий се изчаква и оферта от "Герена ". "Сините " надали ще извадят толкоз огромна сума, само че все пак не трябва да бъдат отписвани от борбата за Димитров.

Вариант №1 за заместител на надареното крило в Септември е Антон Огнянов. Юношата на Берое е свободен сътрудник, откакто се раздели с Ботев Враца. Огнянов има и други оферти, само че приоритет към този момент му е столичният отбор. През пролетта лявото крило записа 8 мача, 375 минути и 1 гол, а през есента беше част от Верея (15/2).

В Септември залагат за цел борба за Топ 3 и бързо връщане в елита. Отборът се оглежда за още три попълнения - с изключение на крило се търсят централен нападател и вътрешен халф. Желанието на управлението е да вземе по-опитни състезатели в тези зони.

Сред новите на този стадий са бранителите Юлиян Попев и Мариян Иванов, както и офанзивният халф Спас Георгиев. Беше заменен и треньорът - Милен Радуканов наследи Христо Арангелов и Мариян Христов, чиито контракти изтекоха.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР